петък, 24 май, 2024 година.

Кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ проведоха предизборна среща в Клуба на пенсионера към Пристанище-Бургас, съобщиха от централата на коалицията в морския град.

Водачът на листата на социалистите инж. Петър Кънев направи анализ на политическата обстановка в страната. Той акцентира, че е нужно да се върне нормалността в държавата и коментира, че не трябва да се допуска извършването на експерименти по отношение на управлението на страната. Кънев обърна внимание и на сложната международна обстановка и подчерта, че бъдещото управление на България може да бъде поверено само на знаещи и можещи хора, които отстояват националните интереси.

Тодор Байчев, втори в листата на коалицията в Бургас, заяви, че един от важните приоритети на БСП остава разрешаването на проблема с преизчисляване на пенсиите. Байчев говори по въпроси, свързани с икономиката и отбеляза най-неотложните теми, по които е нужно да бъде установена ясна позиция.

Инж. Паруш Парушев, на трето място като кандидат за депутат, даде примери за това какво е нужно да се направи веднага след изборите в краткосрочен и в дългосрочен план, за да се постигнат видими резултати.

Областният координатор на БСП инж. Живко Господинов, който е на 25-о място в листата на социалистите, припомни, че през последните години представителите на коалицията не са изменили на своите симпатизанти и на хората, които са им се доверили, не са влизали в сглобки и договорки, така че да ги разочароват.