понеделник, 20 май, 2024 година.

Кампанията е кална, всички мостове вече са изгорени! ПП-ДБ използват страховете на хората, смята той

С убедителна победа ГЕРБ-СДС ще състави кабинет, който да изкара своя пълен мандат! Трябва ни стабилност! Кампанията е кална, всички мостове вече са изгорени! ПП-ДБ използват страховете на хората.

Това заяви водачът на листата за евродепутати на ГЕРБ-СДС Росен Желязков по време на среща със симпатизанти във Враца.

Той обеща, че партията ще направи всичко възможно България да има правителство, което да изкара пълен мандат, в края на който България да е на първо място по покупателна стойност на Балканите.

Желязков разчете късметчето, паднало се на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца с капучиното му като знак за късмет на изборите на 9 юни.

„Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг е посадил дърво“. И предположи, че това е не просто късмет, а предзнаменование. „12 години правителствата на г-н Борисов садяха дървета“, каза Желязков, който води листата на партията за Европейския парламент.

„Време е тези, които стоят под сянката на дърветата на г-н Борисов, да излязат на слънце. Ако са живи хора, няма да се изплашат от слънцето, най-много да хванат тен. Но ако са вампири – знаете какво става с вампирите и слънцето“, каза той.

„Черната кампания има обратен знак“, предупреди Желязков политическите си опоненти, които си правят кампания на гърба на ГЕРБ.

България има нужда в резултат на тези поредни избори да постигне стабилност – не само растеж, но и стабилност на отделните институции, на работата на органите, на взаимоотношенията на хората в социалната сфера, на поколенията и стабилност за утрешния ден, а не просто взиране в пропагандата на хората, които мислят, че само игра със страховете на хората е печелившия подход, посочи Желязков.

Според него кампанията е кална и всичко мостове вече са изгорени, затова той призова „Промяната“ да не продължават с „неприятния“ начин на водене на предизборна кампания, а консултантите на втората политическа сила използват страховете на хората.