понеделник, 17 юни, 2024 година.

Какво се случва в душата и ума на хората в депресивни и тревожни състояния, на хората с емоционална зависимост, с комплекс за малоценност, с мазохистичен характер и други състояния?

Пет истории, вдъхновени от реални случаи от практическата работа с клиенти на психолога Роси Вак, са основата на новата ѝ книга „Пътят към душевен мир, или пътят към себе си“.

Героите са хора с типични психологични модели, произтичащи от базови детски травми, които ни държат в капан и ни пречат да живеем свободно. Книгата представя Пътя на тяхната трансформация.

В книгата можете да откриете и как да се освободите от тези капани с помощта на различни психотерапевтични техники, съчетани с духовни и медитативни практики.

Роси Вак разкрива моменти и от житейска си история, като споделя и за своето духовно пробуждане. Това преживяване я вдъхновява и ражда нови идеи, които е представила в книгата.

„Пътят към душевен мир“ не само дава отговори, но и предизвиква читателя с въпроси, върху които да размишлява, обръщайки се към себе си.

Авторката Роси Вак разказва в „Артефир“ повече за своята нова психологическа книга. Чуйте – в звуковия файл на страницата на БНР.

Основната част от нейната работа и проучвания са насочени към това как да живеем в хармония със себе си и света, въпреки трудностите и предизвикателствата, пред които сме изправени. В терапевтичната си практика тя разработва и прилага методи за разгръщане на безграничния човешки потенциал, способен да сътвори чудеса.

Информация и снимки – ИК Колибри и www.sebepoznanie.com