вторник, 5 март, 2024 година.

Катрин Йорданова беше пусната от ареста под парична гаранция в размер на 5000 лв.

„Мис Силикон” Катрин Йорданова с първи думи, след като беше пусната от ареста под парична гаранция в размер на 5000 лв. „Беше ужасно, не е като 5-звезден хотел. Искам да се наспя“, заяви пред журналисти тя.

Плеймейтката беше задържана, след като при рутинна проверка на пътя тестът ѝ е отчел положителна проба за кокаин. Днес кръвната ѝ проба потвърди резултата. Адвокатът на Катрин – Кристиян Мирчев, заяви, че ще обжалва гаранцията, която по думите му е твърде висока за толкова млада жена. Той и клиентката му твърдят, че все още не са получили официално резултатите от кръвните проби.

„Каквото и да е станало, тя ще си понесе отговорността”, заяви адвокат Мирчев.

„Мис Силикон” отрече да е взимала забранени вещества. „Тренирам. Ходя на фитнес и бокс. Не съм престъпник или човек, който употребява дрога. Знам, че тези тестове често дават фалшив резултат”, заяви тя.

Каза още, че съжалява за клипчетата, които е публикувала.

В последните седмици името на 23-годишната Йорданова беше замесено в няколко скандала. Първият беше предизвикан от качен от нея клип, на който се вижда как кола се движи по АМ „Тракия“ със скорост от 256 км/ч. Днес тя заяви, че много съжалява за видеата.