понеделник, 17 юни, 2024 година.

Шайло е талантлива танцьорка

Хореографът на Шайло Джоли-Пит говори за работата с талантливата дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит и разкри каква е тя в реалния живот.

Като наследничка на една от най-известните бивши двойки в Холивуд, още от раждането си 18-годишната Шайло е под светлините на прожекторите. Въпреки звездния си статут обаче, тя по никакъв начин не показвала, че е по-различна от останалите и била далече от стереотипното холивудско „непо бебе“.

Сега три години по-късно – когато тийнейджърката празнува своя 18-и рожден ден – нейният хореограф Кийлън Картър разкри ексклузивен поглед към живота й в танцовото студио.

Въпреки че има толкова известни родители, хореографът Кийлън Картър разкрива, че Шайло е решена да постигне целите си, без да разчита на звездното си име.

„Шайло е изключително талантлива танцьорка, демонстрираща всеотдайност и упорит труд“, казва той. „Тя е искрен и прям човек, който никога не използва статуса си на знаменитост в своя полза. Шай не разчита на известното си име, за да постигне целите си. Честно казано, в началото дори не знаех коя е тя и не мисля, че това има значение, особено в танцовото студио.“

Кийлън казва още, че скорошните денс видеоклипове с участието на Шайло „са направени по същия начин, по който го правя с всеки танцьор, който идва на моите сесии или класове и за когото вярвам, че заслужава да бъде представен.“

Източник: dir.bg