понеделник, 17 юни, 2024 година.

Тя отглежда децата си сама

След години на спекулации супермоделът Наоми Кембъл най-накрая призна, че децата й са родени от сурогатна майка, съобщи dir.bg.

54-годишната Кембъл шокира света през 2021 г., когато обяви, че има дъщеря, като преди това не бе споделяла, че очаква дете, нито пък е имало физически доказателства, че е била бременна. Две години по-късно разкри, че има и син.

Сега дъщеря й вече е на 3 годинки, а момченцето й на една, но през годините се спекулираше дали са осиновени или не. В неотдавашно интервю за в. Times топмоделът потвърди, че отглежда децата си сама и че те са от сурогатна майка.

Още през 2022 г. пред Vogue Наоми отхвърли слуховете, че дъщеря ѝ и синът ѝ са осиновени. Впрочем тя неведнъж е споделяла за желанието си да бъде родител.

В едно от старите ѝ интервюта пред пресата тя бе казала: „Чувала съм много млади момичета да казват, че е твърде скъпо да имат деца и че може би не ги искат, а аз им казвах, че някой ден ще променят решението си и ще искат да са майки. Разбирам, че от икономическа гледна точка е трудно. Но майка ми нямаше нищо и се справи. Струва си. Това е невероятно.“