понеделник, 4 март, 2024 година.

На 19 февруари в MINDКаст Хилда Казасян представя двама от своите духовни ментори – медитаторът Милена Голева и терапевта по тета лечение Мария Шопов

„Приятели, имам да Ви споделя нещо много съкровено и важно за мен! След дълъг, личен път на трансформация и духовно израстване на 19 февруари стартирам моя нов проект – MINDКаст“, съобщава новината за промяната в живота си Нели Хаджийска, известна като Нели от „Търси се“, и добавя: „Създадох една духовна работилница, в която обединявам популярни лица и техните духовни и психологически ментори, които им помагат да вървят в пътя на светлината.

Основната линия на това пространство ще бъде – АВТЕНТИЧНОСТТА! Хората, такива, каквито са, нормализиране на кризата и болката, бягство от най-голямата болест на съвремието – стремежа към привидно съвършенство, зад което се крият бездни от травми и липса на любов към себе си.

Този проект се роди, докато самата аз търсех моите ментори, с които да осветя травмите, да ги видя, приема и преболедувам. И така открих толкова много светли създания, които чрез различни методи, техники и похвати помагат на душата да се върне на пътя си.

В MINDКаст популярните хора ще представят своите терапевти, медитатори, констелатори, хора, които владеят различни похвати към себепознанието и духовното израстване.

По този път, по който минах не беше лесно, признавам си. Наложи се да пусна много мои грешни модели на поведение и още по-трудно да пусна хора, които вече не са в моята вибрационна реалност.

След 17 години брак и една красива дълголетна любов с моя съпруг избрахме да видим и признаем истината – някъде по пътя се разминахме и колкото и да вярвахме, че нашата любов ще бъде вечна, в един момент осъзнахме, че онази магия, която ни е свързвала вече я няма.

Трудно е да осветиш тази истина, да приемеш и да пуснеш идеята за вечност в любовта. Но по-трудното е да се преструваш, че я има, да пълниш празнината, да опаковаш липсата в целoфан и панделка….

Няма трети човек, няма скандали, няма филмови сценарии, просто дълбоко осъзнаване, че вече вибрираме на различни честоти. Пускаме се с обич и благодарност, но оставаме свързани вечно, като родители на нашите деца.

Интервю по темата давам само на моя колега и дългогодишен приятел Жоро Тошев и затварям темата, защото всичко, което имам за казване споделям пред него и в този единствен пост .

Призивът ми е да се вглеждате навреме в себе си, да се научите да чувате душата си, да бъдете прями, автентични и да не разчитате, че любовта е вечна, а да я отглеждате като най-скъпоценното дете – в дълбоки откровени разговори, разбиране и приемане, иначе тъй или иначе тя ще изтече…

В новата си версия родих и новият проект, който наистина приемам като свое второ дете, защото платих цената му с много и дълбоки лични трансформации.

MINDкаст стартира на 19 февруари, за свой първи гост избрах или по скоро Вселената ми подаде една голяма, светла, творяща душа – Хилда Казасян, която ще представи двама от своите духовни ментори – медитаторът Милена Голева и терапевта по тета лечение Мария Шопова.

Обещавам Ви, че душата Ви ще се чувства у дома

Очаквам Ви!

Благодаря за доверието!“, завършва изповедта си Нели Хаджийска.