понеделник, 17 юни, 2024 година.

Започна регистрация за редовните кандидат-студентски изпити по биология и химия в магистърските специалности “Медицина”; “Дентална медицина” и “Фармация” в Медицински университет (МУ), София, съобщиха от висшето училище.

Процедурата по регистриране и подаване на документи е изцяло онлайн и се извършва в системата за онлайн кандидатстване на студентите. За успешна регистрация е необходима диплома за завършено средно образование.

Подаването на документи може да бъде направено до 13:00 часа на 25.06.2024 г.

Кандидат – студенти, които ще ползват и двете си оценки по биология и химия от предварителните изпити и няма да полагат редовни конкурсни изпити на 29 и 30 юни 2024г., са задължени да подадат документи онлайн в системата за кандидатстване, за участие в класиране, в срок от 10 юни 2024 г. до 13:00 часа на 25 юни 2024 г. Те трябва да заплатят такса в размер на 50 лв.

Кандидат-студентите, положили успешно предварителните конкурсни изпити, които не подадат документи в регламентирания срок, няма да бъдат включени в класирането.

Цялата информация за кандидат-студентската кампания ще откриете в секция “Прием“, онлайн прием на документи, на сайта на МУ – София.

/ЙВЛ