сряда, 21 февруари, 2024 година.

ЦСКА пусна в продажба билетите за мача срещу Ботев (Враца). Те вече са в онлайн продажба в мрежата на УРБО. Двубоят на Националния стадион „Васил Левски“ от ХХI кръг на Първа Лига е насрочен за 18 февруари (неделя) и започва в 17:45 часа.

От петък (16 февруари) те ще бъдат пуснати и във физическа продажба на касите на стадион „Васил Левски“, намиращи се пред централния му вход, които ще сa с работно време от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача – от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Домакинствата на отбора за втория полусезон ще се играят на Националния стадион „Васил Левски“, като ще бъдат отворени единствено секторите „А“ и „Г“.

Цените на входните талони са следните:

– Сектор „А“ – 16 лв.

– Сектор „Г“ – 8 лв.

– ВИП ложа – 130 лв.

Продължава и продажбата на абонаментните карти за пролетния полусезон.

Цените на картите са:

– Сектор А – 115 лева

– Сектор Г – 55 лева

– ВИП ложа – 650 лв.

Картодържателите от сектор „В“ на „Армията“ е необходимо да заемат местата си в сектор „А“ на стадион „Васил Левски“, през обозначените входове на картите си.

Семейните карти също остават в продажба. При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта.

Допълнителна отстъпка ще ползват и пенсионери, както и хора с ТЕЛК – цените за тези карти ще бъдат 50% от началната цена на секторите.

От този сезон ЦСКА ще предлага и карти за деца от 7 до 14 години. Детските карти също ще бъдат с 50% намаление.

ВАЖНО! Семейни, пенсионерски, ТЕЛК и детски карти ще се продават само на каса!