събота, 18 май, 2024 година.

Футболен клуб Янтра Габрово призова феновете си за подкрепа в двубоя срещу Марек Дупница от 33-тия кръг на Втора професионална лига, който ще се играе на 20 май от 15:00 часа на стадион „Христо Ботев“.

Момчетата на Велислав Вуцов ще имат нужда от своите фенове в сблъсъка срещу Марек, посочиха от клуба. Янтра се намира на седма позиция във временното класиране с актив от 46 точки, а Марек е на трето място с 57 точки.

Гостите от Дупница се борят за директна промоция в Първа лига, докато Янтра ще търси победа, за да си осигури възможно изкачване на шестото място във временното класиране и атака на петата позиция в крайното.

И двата входа на стадион „Христо Ботев“, единият – разположен на ул. Баба Зара и ул. Митко Палаузов, и традиционният северен вход (откъм стълбите) ще бъдат отворени за привържениците на габровския тим.

Билетите за предстоящия мач вече са в продажба. Те могат да бъдат закупени от фен магазина на клуба в СК „Христо Ботев“, който работи в делничните дни от 17:00 до 20:00 часа и в събота, от мрежата на Евентим и при партньорите им. Касите на стадиона ще бъдат отворени час преди мача.