понеделник, 15 април, 2024 година.

Представянето на Манчестър Юнайтед в мача от английското първенство по футбол срещу Брентфорд беше „притеснително“ и на много „ниско ниво“, заяви анализаторът на Sky Sports Гари Невил. Бившият капитан на отбора е категоричен, че е „трудно да играеш чак толкова зле“.

„Гледах Манчестър Юнайтед срещу Брентфорд и не можех да повярвам на очите си. Трудно е да играеш толкова зле“, заяви анализаторът на Sky Sports по време на The Gary Neville Podcast.

„По принцип, независимо от съперника, във всеки мач ще имаш едни десетина минути доминация. В този двубой обаче не видях нито един момент, в който Манчестър Юнайтед прави нещо като хората. Представянето им беше просто ужасно, а аз мислех, че могат да притиснат Тотнъм и Астън Вила (в битката за Шампионската лига – б.пр.)“.

Манчестър Юнайтед е на шесто място в класирането на английското първенство с девет точки пасив от Тотнъм и 11 изоставане от Астън Вила.

„Отборите на по-предните места ще губят точки, но просто не виждам как Юнайтед може да влезе в топ 4 или топ 5. Според играта, която виждаме, даже не заслужават“, каза още той.

„Не мога да си обясня на какво се дължи представянето им в мача с Брентфод. Притеснително е, че могат да паднат на толкова ниско ниво“.