понеделник, 17 юни, 2024 година.

ПФК Левски ще играе срещу Спартак (Плевен), а не срещу Ботев (Враца) в първата контрола от лятната си подготовка в Правец, обявиха от клуба. Мачът е насрочен за 22 юни, събота, като „сините“ ще обявят допълнително часа на неговото начало.

Левски финишира четвърти в efbet Лига и този двубой ще бъде неофициален дебют за новия старши треньор Станислав Генчев. Той ще изведе „сините“ на първа тренировка утре от 18:00. През изминалата година Спартак се състезаваше във Втора лига и завърши сезона на седмо място с 42 точки.

„Съперникът на Левски за първата контролна среща от лятната подготовка е променен. На 22 юни, събота, „сините“ ще се изправят срещу Спартак (Плевен). Промяната се прави по молба на предварително обявения съперник Ботев (Враца), в чийто планове за лятна подготовка са настъпили промени“, съобщават от клуба.

„Двубоят със Спартак (Плевен) ще бъде проведен на градския стадион в Правец, където Левски ще бъде на подготвителен лагер от 16 до 29 юни. Часът на срещата ще бъде уточнен допълнително.

„ПФК Левски благодари на ръководството на Спартак (Плевен) за проявеното разбиране и бързата реакция при организирането на контролната среща“.