вторник, 23 април, 2024 година.

Майка от град Подуйева (Подуево), Североизточно Косово, роди четиризнаци в Клиниката по акушерство и гинекология на Университетския клиничен център на Косово, предаде за БТА агенция КосоваПрес.

Според болничната и университетска клинична служба на Косово майката с инициали Д.С., на 26 години, е родила със секцио под грижите на лекари, акушерки и медицински сестри.

„Три от бебета са момчета, а четвъртото е момиче. Майката и децата са в добро здравословно състояние. В момента децата са под грижите на медицинския персонал в Клиниката по неонатология“, се казва в съобщението.

(Това е новина от деня в Косово, избрана от агенция КосоваПрес за публикуване от БТА съгласно споразумението за обмен на информация и професионално сътрудничество, което предвижда всеки ден националните информационни агенции на България и Косово да си разменят директно избрана от другата агенция новина на деня от съответната страна, а другата агенция да я публикува на своя интернет сайт с изрично посочване и цитиране на партньора й като източник.)